Coaching in de natuur

Coaching in de natuur

De natuur heeft een positieve werking op lichaam en geest, en brengt direct rust en ontspanning. Daarom werk ik graag in, en met de natuur.

Wat is de essentie van een coachtraject?
Ik coach jou om de wijsheid die je zelf al bij je draagt vanuit je onderbewustzijn naar boven te halen. We gaan aan de slag met precies datgeen, waar jij het over wilt hebben. Ik haal jou daarbij uit je eigen comfortzone door vragen te stellen. Je wordt bewust van je eigen gevoelens en gedachten waar je zelf niet bij komt. Dat doe ik met een open houding. Alles wat jij ervaart is welkom. Daar schuilt de kracht om te bewegen naar een gelukkig leven.

Wat kun je verwachten van een traject?
Het startpunt van de coaching is het huidige moment. Je ervaart eerst wat de realiteit van de huidige situatie is en wat dit met je doet. Vervolgens krijg je helder wat  jouw wensen zijn. We gaan de diepte in en komt daarbij obstakels tegen. Je komt er achter hoe je daar mee om kunt gaan en zet daarvoor jouw eigen unieke kwaliteiten in. Tot slot ga je echt stappen zetten om vanuit je eigen kern je leven vorm te geven. Je stapt krachtig en ontspannen verder op jouw eigen pad.

Een traject bestaat doorgaans uit 5 sessies van ca. 1 tot 1,5 uur. We nemen ruim de tijd. Maar jij bepaalt wat je wilt. Wil je een keer een losse coachsessie als kennismaking? Ook dat geeft al een frisse blik.

Neem contact op met 06-50612258
Ik werk vanuit de omgeving Den Haag- Zuid Holland.

coaching