Coaching in de natuur

Coaching in de natuur

De natuur heeft een positieve werking op lichaam en geest, en brengt direct rust en ontspanning. Daarom werk ik graag in, en met de natuur.

Wat is de essentie van een coachtraject?
Ik coach jou om de wijsheid die je zelf al bij je draagt vanuit je onderbewustzijn naar boven te halen. We gaan aan de slag met precies datgeen, waar jij het over wilt hebben. Je wordt bewust van je eigen gevoelens en gedachten waar je zelf niet bij komt. Dat doe ik met een open houding. Alles wat jij ervaart is welkom. Daar schuilt de kracht om te bewegen naar een gelukkig leven.

Wat kun je verwachten van coaching?
Het startpunt van de coaching is het huidige moment. Je ervaart wat de realiteit van de huidige situatie is en wat dit met je doet. We gaan de diepte in en komt daarbij strubbelingen tegen. Je komt er achter wat dit met je doet, en hoe je daar mee om wilt gaan. Je zet daarvoor jouw eigen wijsheid en unieke kwaliteiten in. Lees ook meer in dit interview over natuurcoaching.

Aantal sessies
Ieder moment in je leven kun je ergens tegenaanlopen. Coaching kan dus ook op ieder moment in je leven fijn zijn. Soms kan één enkele sessie je al weer verder helpen op jouw pad. Een sessie duurt doorgaans ca. 1 tot 1,5 uur. We nemen ruim de tijd. Je bepaalt daarom zelf de hoeveelheid ontmoetingen en wat je nodig hebt.

Je kunt ook een verkennende sessie plannen om je huidige situatie onder de loep te nemen. Waar loop je tegenaan? Zou je dingen anders willen? Ook dat geeft een frisse blik. Het is fijn om daarna een aantal sessies te plannen om jezelf verder te ontwikkelen. Je vind je eigen weg om met strubbelingen om te gaan en je stapt krachtig en ontspannen verder op jouw eigen pad.

Tarieven
Het uurtarief voor coaching binnen bedrijven is €70,− euro ex. btw.
In overleg werk ik met een gereduceerd tarief voor particulieren.

Neem contact op met 06-50612258
Ik werk vanuit de omgeving Den Haag- Zuid Holland.