Duurzaam en fit de toekomst in!

Duurzaam en fit de toekomst in!

Wilt u duurzaam èn fit de toekomst in? In samenwerking met Smaackmakers bieden wij activiteiten om uw bedrijf duurzamer en gezonder te maken. Wij geven uw bedrijf een boost door de thema’s duurzaam en gezond aan elkaar te verbinden. Het resultaat is fitte en duurzame medewerkers en nieuwe kansen voor uw bedrijf.

Goed werkgeverschap
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is van meerwaarde voor het succes van uw bedrijf en het welzijn van uw medewerkers. Als werkgever realiseert u zich dat uw medewerkers de drijvende kracht van de organisatie zijn. Fitte en betrokken medewerkers zijn de sleutel naar een succesvol bedrijf. Hoe zorgt u dat medewerkers fit en productief zijn? Dat zij bijdragen aan verduurzaming en innovatie?

Duurzaamheid en gezondheid in één pakket
Met deze workshop laten we zien hoe duurzaam en gezond voedsel, inclusief de nodige communicatie, een sleutel is tot succes. Zowel als het gaat om productiviteit, tevredenheid en gezondheid van uw medewerkers, als wanneer het gaat om CO2 reductiedoelstellingen en maatschappelijke meerwaarde.

Met onze activiteiten laten we zien dat medewerkers een katalysator van verduurzaming kunnen zijn en hoe zij daarmee gezonder en fitter worden.

Leuke, toegankelijke en praktische activiteiten
De workshop bestaat uit: 1) een dosis toegankelijke en prikkelende kennis, via interactie en discussie; 2) inspirerende feiten, tips en tools; 3) een proeverij die de begrippen ‘duurzaam’ en ‘gezond’ tot leven brengt en aanzet tot veranderingen in het eetpatroon van uw medewerkers.

Veranderingen die tot succes leiden
Met de workshop werken we toe naar een situatie waarin én het talent van medewerkers beter wordt benut én waarin duurzaamheid onderdeel wordt van uw bedrijfscultuur. Andere resultaten zijn: Minder verzuim, gezondere en productievere medewerkers, aanzienlijke Co2 reductie, een imago-tool en bovendien gaan uw medewerkers betrokken en met plezier aan het werk.

Wat zijn de mogelijkheden?

duurzaam en fit

Wilt u meer informatie over onze samenwerking of gezamenlijke dienstverlening? We gaan met plezier met u in gesprek. Neem contact met ons op! Bel Ryanne via 06-50612258 of stuur een mail naar ryanne@toekomstnatuurlijk.nl. Voor deze dienst kunt u ook contact opnemen met Natascha Kooiman natascha@smaackmaackers.nl

Wij brengen de twee onderwerpen die al zo dicht bij elkaar liggen, duurzaamheid en gezondheid, nu bij elkaar in 1 pakket.