Workshops

Workshops van Toekomst Natuurlijk

Op een interactieve en speelse manier maakt Ryanne Schul jouw werknemers bewust van wat ze eten, waarom ze eten wat ze eten en wat dit betekent voor hun gezondheid. De deelnemers gaan zelf en samen met anderen aan de slag. Ze worden geconfronteerd met hun eigen voedingspatroon, aan het denken gezet en geïnspireerd. Wat zijn de mogelijkheden?

Kennismakingsworkshop – Voel je fit

Wil je als werkgever eerst uitproberen wat Toekomst Natuurlijk bij uw personeel in gang zet? Kies dan voor de Kennismakingsworkshop – Voel je fit. In grote lijnen komen de volgende elementen in deze kennismakingsworkshop aan bod:

• Invloeden en gewoonten op onze voeding
Het belang van natuurlijke, lichaamsopbouwende voeding
Hoe presteer je goed en constant door je voeding
Concrete tips
Zet de eerste stappen naar een voedingspatroon waar je je goed door voelt!

Niet alles kan aan bod komen tijdens een kennismakingsworkshop. Werknemers die na de kennismakingsworkshop de opgedane kennis meteen in de praktijk willen brengen en hun kennis willen verdiepen, kunnen in groepsverband doorgaan. De vraag hoe we ons lichaam goed laten functioneren staat centraal. Ryanne Schul motiveert en ondersteunt de deelnemers bij het stapsgewijze veranderen van hun voedingspatroon. De deelnemers stimuleren elkaar en leren van de stappen die ze zetten.

Workshop pakket – Fit blijven!

Middels 3 workshops (om de 6 weken) krijgen medewerkers op interactieve wijze kennis en inspiratie over voeding. Het doel hierbij is dat na het volgen van het pakket van drie workshops de belangrijkste tools zijn gegeven waarmee medewerkers hun gezondheid wat voeding betreft in eigen handen kunnen nemen.

Bijkomend voordeel van de serie van workshops is dat deelnemers op deze wijze niet alleen werken aan hun eigen gezondheid, maar het is tevens een leuke manier om aan teambuilding te werken.

Vervolgworkshops – Specifieke thema’s

Na het volgen van de drie workshops, biedt Toekomst Natuurlijk de mogelijkheid om vervolgworkshops op maat te bieden. Hierbij kan gedacht worden aan thema’s zoals stress en voeding of specifieke andere onderwerpen ter verdieping van de stof. Zo kunnen de deelnemers stapsgewijs blijven werken aan hun gezondheid.

Duur van de workshops: 120 minuten.
Kosten van de workshops: Op aanvraag

Toekomst Natuurlijk workshop