Gezondheidsklachten voorkomen

Werking van het afweersysteem

Veel chronische lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verstoord afweersysteem en verstoorde immuniteit. Hoe werkt dit? Als een indringer, een lichaamsvreemde stof, het lichaam binnenkomt wordt ons immuunsysteem geactiveerd. Stoffen die het lichaam niet binnen wil krijgen, moeten eruit worden gewerkt. Als het lichaam niet de juiste voedingsstoffen heeft binnengekregen is het immuunsysteem verzwakt en kan het die lichaamsvreemde stoffen er niet helemaal uitwerken. Door de ontstane ontstekingsprocessen in het lichaam gaan klachten van kwaad naar erger. Dit is de basis van de meeste chronische ziekten.

Voorkom gezondheidsklachten

Op de lange termijn geeft een natuurlijk voedingspatroon minder kans op degeneratieve aandoeningen zoals kanker, aderverkalking en diabetes. Daarnaast treedt er vaak ook verbetering op van al bestaande chronische aandoeningen.

Zorg goed voor je lijf en begin bij jezelf! Pak eventuele gezondheidsklachten aan, of beter nog, voorkom ze door je lichaam de juiste bouwstoffen te geven. Ook als je geen klachten hebt kun je vitaler worden met de juiste voeding. Toekomst Natuurlijk helpt je daar graag mee verder. Hoe? Lees wat natuurlijke en lichaamsopbouwende voeding kan doen. Of neem hier contact met ons op.