Over Toekomst Natuurlijk

Stel je eens voor: Je springt ‘s ochtends opgewekt uit je bed, je hoofd voelt vrij van zorgen en je hebt zin in de dag! Je stapt de deur uit en ziet: alle mensen zijn blij, net als jij. Je geniet en voelt je de hele dag door energiek. Je kunt doen wat je van plan was. ‘s Avonds stap je voldaan in bed en valt heerlijk in slaap. Toekomst Natuurlijk is opgericht om hieraan bij te dragen.

Missie

Toekomst Natuurlijk maakt werkgevers en werknemers in organisaties bewust van wat voeding voor de gezondheid kan betekenen. Dit doet de organisatie door middel van kennisoverdracht, praktische tips en het bieden van inspiratie. Het resultaat voor werkgevers is reductie van ziekteverzuim en talenten die beter benut kunnen worden. Deze activiteiten dragen tevens bij aan een gezondere maatschappij. Toekomst Natuurlijk maakt hierbij gebruik van de unieke combinatie van kennis en ervaring op gebied van voeding en personeelsmanagement.

Visie op voeding

In de visie van Toekomst Natuurlijk staat de natuurlijke en orthomoleculaire voedingsleer centraal. Deze voedingsleer gaat uit van wat onze lichaamscellen nodig hebben om goed te functioneren.

In haar adviezen en workshops kijkt Toekomst Natuurlijk naar het individu. Wat iemand via voeding binnenkrijgt, wordt in het voedingsadvies in beschouwing genomen, evenals leefstijl en leefomstandigheden (zoals bijvoorbeeld stress, luchtvervuiling, nachtrust, lichaamsbeweging). Toekomst Natuurlijk werkt aan blijvende oplossingen en biedt u de mogelijkheid om zelf deuren te openen naar een gezondere toekomst.

Lees meer over de werkwijze van Toekomst Natuurlijk. Of neem gelijk contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Toekomst Natuurlijk