Samenwerking

De kracht van samenwerking

Toekomst Natuurlijk gelooft in de kracht van samenwerken. Daarom werkt Toekomst Natuurlijk samen met regionale organisaties die aansluiten bij haar visie en missie.

Toekomst Natuurlijk werkt samen om voor u:
geslaagde bedrijfsuitjes, proeverijen of bedrijfscatering te organiseren.
een bredere dienstverlening te kunnen ontvangen op het gebied van vitaliteit
een bredere dienstverlening te kunnen ontvangen op het gebied van duurzaamheid

Wilt u meer weten over de samenwerkingen? Of bent u benieuwd wat Toekomst Natuurlijk voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Samenwerking voor een duurzame toekomst
Toekomst Natuurlijk werkt samen met Smaackmakers aan een gezonde èn duurzame toekomst. Gezamenlijk beiden wij een geweldige combinatie van expertise op gebied van zowel gezondheid als duurzaamheid.

Over Smaackmakers
Smaackmakers geeft inzicht in wat duurzaam eten is; we schetsen de achtergrond van waarom het belangrijk is; en we helpen medewerkers duurzamer te eten en hun bedrijfsrestaurants
daadwerkelijk te verduurzamen. De organisatie heeft ruime ervaring met het draagvlak creëren bij de cateraar, de opdrachtgever (het bedrijf met het bedrijfsrestaurant) en natuurlijk de gast. Smaackmakers helpt om stappen zetten richting een duurzamer aanbod. Lees meer over de gezamenlijke dienstverlening.

Wilt u meer weten over de samenwerkingen? Of bent u benieuwd wat Toekomst Natuurlijk voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Interesse in een samenwerking?
Werk jij vanuit passie en idealen, en zou jij een duurzame samenwerking aan willen gaan? Neem dan gerust contact op. Wij komen graag met u in gesprek.