Over Ryanne Schul

Over Ryanne Schul

Ryanne SchulRyanne heeft de afgelopen jaren haar leefstijl en voeding aangepast. Hiermee wilde zij voorkomen dat ze met gezondheidsklachten bleef kampen en ze wilde fitter worden. Nieuwe eetgewoonten bleken voor haar de sleutel tot succes. Met Toekomst Natuurlijk inspireert zij nu zelf mensen om op eigen kracht fitter door voeding te worden. Zij heeft in het verleden de hotelschool en de studie personeel en arbeid gedaan en een aantal jaren als personeelsadviseur gewerkt. De afgelopen jaren heeft zij de opleiding tot natuurvoedingsadviseur en de studie medische basiskennis afgerond en blijft zich continue met veel plezier bijscholen.

Ryanne haar opleiding en ervaring op gebied van horeca, personeelsmanagement, voeding en gezondheid komen samen in de dienstverlening van Toekomst Natuurlijk.

Interesses

Ryanne woont in Den Haag en is vaak in de duinen en op het strand te vinden. Ze sport regelmatig, want in beweging zijn doet haar minstens net zo goed als lekker en gezond eten. Ze heeft de afgelopen periode ontdekt dat er ongelofelijk veel mogelijk is met het aanbod van voedsel dat wij in Nederland hebben. Ryanne houdt er van om elke dag weer geïnspireerd te worden en om andere mensen te inspireren. Ze stapt graag buiten haar comfortzone en blijft graag elke dag weer iets bij leren. Tot slot vindt ze het heerlijk om te zien dat ook haar man en twee kleine kinderen zich goed voelen en van het leven genieten.

Wilt u meer lezen over de visie en missie van Toekomst Natuurlijk, of over de werkwijze van Toekomst Natuurlijk? Of neem gerust contact op voor vragen of een kennismaking.