Natuurlijke en lichaamsopbouwende voeding

Orthomoleculaire voeding

Een menselijk lichaam is volledig opgebouwd uit cellen. Dagelijks sterven er continu cellen af en worden er nieuwe cellen aangemaakt. Maar het lichaam vernieuwt niet alleen; het repareert en onderhoudt de cellen ook. Voor die cellen moet je dus goed zorgen en ze voorzien van de juiste bouwstoffen. Daar gaat de orthomoleculaire voedingsleer over: de juiste bouwstoffen, in de optimale samenstelling, toegespitst op specifieke lichamelijke behoeften. Daar adviseert Toekomst Natuurlijk over!

Energieker worden

Je kunt symptomen bestrijden, maar het is veel beter om de oorzaak van de klachten aan te pakken. En die ligt voor een groot deel in een verkeerde leefstijl. Met de juiste voeding stel je je lichaam in staat om gezondheidsproblemen aan te pakken. Onze darmen werken als onze eerste afweerlinie. En het immuunsysteem is voor 80% verbonden met onze darmen. Met de juiste bouwstoffen uit je voeding ondersteun je je organen en je afweersysteem. En ga je je energieker voelen.

Natuurvoeding

Natuurvoeding gaat uit van biologische, onbespoten producten. Deze producten bevatten meer voedingsstoffen en minder stoffen die het lichaam schaden. Natuurvoeding betekent ook zelf bereide maaltijden van producten die bij het seizoen passen en die zonder smaak, kleur en andere toevoegingen worden klaargemaakt.

Orthomoleculair voedingsadvies

De orthomoleculaire voedingsleer (lichaamsopbouwende voeding) streeft naar het gebruik van natuurvoeding. Natuurvoeding zegt iets over hoe een product tot stand is gekomen en hoe het is bereid. Orthomoleculaire voeding kijkt naar wat het product voor het menselijk lichaam betekent.

Toekomst Natuurlijk maakt uw organisatie en medewerkers fitter door voeding! Lees meer over de werkwijze van Toekomst Natuurlijk en haar diensten. Bijvoorbeeld de leuke workshops!