Bedrijfsactiviteit op maat

Bedrijfsactiviteit op maat

Hoe gaat een bedrijfsactiviteit op maat in zijn werk? Eerst inventariseert Ryanne Schul samen met jou de wensen en mogelijkheden en denkt met je mee. Hoe ziet de werksituatie er uit? Op welke manier kunnen medewerkers warm gemaakt worden voor gezondere voeding?

Toekomst Natuurlijk kan samen met jou activiteiten organiseren die bijdragen aan gezonder eten en leven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

Workshops – Voel je fit.
• Bedrijfsuitje of teambuilding waarbij lekkere en gezonde voeding centraal staan.
• Proeverij met verrassende, goede drankjes en gerechten.
Advies voor het aanbod van goede (en duurzame) voeding op de werkvloer
Activiteiten om niet alleen fit, maar ook duurzaam de toekomst in te gaan!

Deelnemers die na een proeverij of een teambuildingsuitje enthousiast zijn geworden, kunnen ofwel binnen het bedrijf met collega’s doorgaan met een vervolgworkshop óf kiezen voor een individueel voedingsadvies.

Samenwerking

Toekomst Natuurlijk werkt samen met partijen die alle op hun eigen wijze bezig zijn met voeding en gezondheid, maar geheel aansluiten bij onze visie en missie. Zo kunnen uw activiteiten geheel naar wens ingericht worden met de juiste expertise op de juiste plaats.

Toekomst Natuurlijk komt graag met jou kennismaken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Toekomst Natuurlijk bedrijfsactiviteit op maat